Ungdomsthriller om skam, vold og vennskap blir tv-serie 

Skitten snø er en fortelling om sterkt vennskap, brennende hat, hevngjerrighet og hudløs redsel. Handlingen foregår i det norsk-pakistanske miljøet i Oslo, og viser hvordan fire jenters ulike kulturbakgrunn gjør dem sterke – når de står sammen. Nå er NRK klare med TV-serien. 

Når Charlotte og Sumera opplever sitt livs mareritt, bestemmer de fire venninnene seg for at dette må de hevne. De virvles inn i et nett av vold, hevn og dop, og livet vil adri mer bli som før for noen av dem.

"Hvor ofte leser du en bok som er sår, tøff, spennende og samtidig har jenter i helteskikkelser? Vel, i 'Skitten snø' får du alt det og litt til. (...) en brutal og ærlig ungdomsroman."

Assad Nasir, BLEND

Skitten snø på NRK 

Atten år gamle Sumera (Kamalpreet Kaur) lever et bekymringsfritt ungdomsliv, med skole, familie, venner og deltidsjobb. Hun får livet sitt snudd opp ned etter at hun en kveld blir brutalt voldtatt på vei hjem fra jobb.

Han gjør livet hennes til et mareritt. Sammen med venninnene legger hun en hevnplan. Ny thrillerserie om frykt, ære og sterke vennskap. 

Skitten snø publiseres med to episoder torsdag den 31. oktober, så følger to episoder i uka på denne måten:

Tirsdag uke 45: 2 episoder

Torsdag uke 45: 2 episoder

Tirsdag uke 46: 2 episoder

 

Se trailer her

Kjøp boka her

Mahmona Khan

Les mer

Lappjævel av Kathrine Nedrejord

I Lappjævel løftes det fram et stykke norgeshistorie det ikke snakkes mye om. En historie vi ikke må glemme, sier Kathrine Nedrejord

Les et utdrag fra Hvordan jeg tjente min første million av Endre Lund Eriksen

Robin er den eneste normale i sin familie. Men han vil sitte ved bordet til de store gutta. For å få den plassen må Robin bare bli millionær først.

Utdrag: Arvingen av Anne Gunn Halvorsen og Randi Fuglehaug

Arvingen er en moderne kjærlighetshistorie om å leve med sine tabber, om å overvinne frykt - og om å være konge i sosiale medier.