UFORGLEMMELIGE BRIDGET JONES

[dropcap custom_class=»normal»] S[/dropcap]kirt sick? Du har sikkert fått det med deg: Nye Bridget Joner er her! Både bok og film! Dette må vi feire. Vi varmer opp med denne uforglemmelige mailkorrespondansen.

[spacer]

16. september er det premiere på BRIDGET JONES’ BABY. I filmen er Bridget i 40-årene og gravid med sitt første barn. Hun er usikker på hvem som er faren. Det står mellom Mark Darcy (Colin Firth) og hennes nye flamme Jack Quant (Patrick Dempsey).
For å sette deg i riktig Bridget-stemning byr vi på utvalgte høydepunkter fra fantastiske Bridget Jones’ dagbok:

[spacer]

Bridget Jones er tilbake!

Melding til Jones

Du later til å ha glemt skjørtet ditt hjemme. Som uttrykkelig presisert i ansettelseskontrakten din, forventes det at de ansatte til enhver tid er fullt påkledd.
– Cleave

 

Melding til Cleave

Sjokkert over melding, sir. Selv om nevnte skjørt nok kan beskrives som noe snaut (sparsommelighet er som kjent en dyd her i redaksjonen), anser man det som grov virkelighetsforvrengning å beskrive nevnte skjørt som fraværende, og overveier å kontakte fagforening.
– Jones

 

Melding til Jones

Hvis tur forbi kontoret var forsøk på å demonstrere skjørts nærvær må det bare konstateres at nevnte forsøk mislyktes kapitalt. Skjørt ubestridelig fraværende. Er skjørt sykmeldt?
– Cleave

 

Melding til Jones

Hvis skjørt virkelig er sykt, vennligst bring på det rene antall dager sykepermisjon skjørt har hatt siste tolvmånedersperiode. Skjørts sporadiske tilstedeværelse tyder på skulkesyke.
– Cleave

 

Melding til Cleave

Skjørt er påviselig hverken sykt eller fraværene. Sjokkert over ledelsens åpenbare størrelsesfikserte holdning til skjørt. Overdreven interesse for skjørt antyder syk ledelse snarere enn sykt skjørt.
– Jones

 

Melding til Jones

Ønsker å sende blomster til skrantende skjørt i løpet av helgen. Hjemmenummer bes vennligst formidlet snarest, da man av åpenbare grunner ikke kan stole på oppgitte staving av ’Jones’ ved søk i telefonkatalog.
– Cleave

 

[spacer]

Bridget er tilbake! (utmerket!)

 

[spacer]

[spacer]