Tykke bøker som varer hele sommeren

Vi er ganske sikre på at få ting slår tykke bøker i sommerferien.

Vi er ganske sikre på at få ting slår skikkelig tykke bøker i sommerferien. Det er noe fint med å ha med seg den samme boka over alt, og jeg husker tilbake til barneåra hvor jeg dro boka mi med meg i baksetet i bilen, hjem til besteforeldre, til chartertur i Hellas og hytteturer i indre Trøndelag. Boka var ikke alltid i like god stand etter ferien, men den var elsket.

Vi er ganske sikre på at få ting slår tykke bøker i sommerferien.

Trilogien Bli hvis du kan, Helga Flatland

Fire unge barndomsvenner fra den samme bygda – Tarjei, Trygve, Bjørn og Kristian – verver seg til de norske styrkene i Afghanistan. Bare én av dem kommer hjem i live. Hvorfor dro de egentlig? Hva med de som er igjen? Hvilke krefter påvirker våre valg? Romanen handler om å vokse opp i, være omgitt av og bryte opp fra en trygghet som ikke lenger kjennes trygg.

Bli hvis du kan er på tilbud til 99,-

1. august kommer Helga Flatlands femte roman, En Moderne Familie.

Vi er ganske sikre på at få ting slår tykke bøker i sommerferien.

Bienes Historie, Maja Lunde

England, 1852: William ble aldri noen stor biolog. Nå setter han seg fore å bygge en helt ny type bikube, som skal gi både ham og sønnen ære og berømmelse.
USA, 2007: Birøkteren George kjemper i motbakke og håper at sønnen skal bli gårdens redning. Men rundt ham rammes gårder av en mystisk biekollaps.
Kina, 2098: Tao lever i en verden der biene har forsvunnet og ønsker mer enn noe annet at sønnen skal få andre muligheter enn henne selv. Så skjer noe som endrer hennes liv for alltid.

Kjøp Bienes Historie til 169,-

Til høsten er Maja Lunde igjen aktuell med en ny roman om menneskenes og naturens sårbarhet. Denne gangen står kampen om det mest livsnødvendige som finnes: vann. Blå er i butikk 12. oktober.

Vi er ganske sikre på at få ting slår tykke bøker i sommerferien.

Kristin Lavransdatter, Sigrid Undset

På tide å lese en skikkelig klassiker?

«Kristin Lavransdatter» er høydepunktet i Sigrid Undsets forfatterskap, og det var denne historiske romantrilogien som gav henne Nobelprisen i litteratur.

Kristin Lavransdatter i samlepocket 199,-

Vi er ganske sikre på at få ting slår tykke bøker i sommerferien.

Syttitallet, Ketil Bjørnstad

Ketil Bjørnstad fortsetter å skrive sin egen historie opp mot den tiden han levde i. Syttitallet handler om læring og løsrivelse, vennskap og forelskelser, tilhørighet og svik.
I sin søken etter det nye og det radikale, innleder den unge Ketil sitt dype vennskap med den fem år eldre Ole Paus, som oppmuntrer den klassiske pianisten til å åpne seg mot litteraturen, jazzen og rocken. De politiske motsetningene blir enda tydeligere gjennom EEC-avstemningen, og terrorismen brer seg og kommer helt opp til Norge.
Alle som opplevde tiåret vil se tilbake og huske. For yngre lesere er dette fortellingen om tiden.

Syttitallet i pocket 169,-

Vi er ganske sikre på at få ting slår tykke bøker i sommerferien.

Unntaket, Christian Jungersen

Iben og Malene er to av fire kvinner som jobber sammen på Dansk senter for informasjon om Folkemord. En dag mottar de dødstrusler, og mistenker umiddelbart en serbisk krigsforbryter som de tidligere har skrevet om. Etter hvert som spenningsnivået på kontoret stiger begynner kvinnene å mistenke hverandre.
Kontoret blir en kamparena hvor mobbing og mistenkeliggjøring utvikler seg til en heksejakt hvor det ikke lenger er mulig å se hvem som er venn eller fiende. Samtidig er den serbiske krigsforbryteren på vei til Skandinavia…

Unntaket i pocket 169,-