Bla i boken

Smaker det er verdt å ta vare på

kokken fra Gjerdsvika som ble bakeren i Lom

Velg format

Forventet i salg
499 kr
ISBN
9788203296819
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

Vis info om boka Skjul info om boka

Sider 167
Utgitt 2017
ISBN 9788203296819
Format Innbundet
Språk Bokmål
Bokgruppe 316
Salgsdato 11.10.2017
Emne Faglitteratur Kokebøker
Morten Schakenda er mest kjent som bakeren fra Lom, der han har skapt sitt unike bakeri. Men egentlig er Morten Schakenda kokk, og i over 25 år jobbet han som kokk i verdensklasse ved landets beste restauranter. Mange år ved Norsk gastronomisk institutt og deltakelse på kokkelandslaget førte til utallige reiser, konkurranser og opphold rundt i verden.

I boken har kokken selv samlet 50 av de smakene og rettene som har gjort størst inntrykk på ham gjennom livet og som han mener det er verdt å ta vare på. I denne boken tar han deg med på en smakfull reise og presenterer forretter, hovedretter og desserter fra alle verdenshjørner tilpasset norske råvarer og kjøkken.

Morten Schakenda

John Rørdam

John Rørdam er kreativ leder i Dinamo og har jobbet lenge med kommunikasjon i forskjellige former. Han har også noen kokebokprosjekter på samvittigheten, noen i samarbeid med Arne Brimi eller Gastronomisk Institutt, og noen nesten helt uten kokkehjelp. Han er forfatteren bak "Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom", som ble kåret til Beste norske kokebok 2009, og "Schakendas bakeskole" (2010).
I 2008 gikk John på Aschehougs forfatterskole. For veldig mange år siden hoppet han på ski. Det har han sluttet med, men følelsen sitter i fortsatt. "Victoria vil fly" (2009) var hans første skjønnlitterære bok. I 2010 debuterer han som romanforfatter med boken "Lukkertid". Les mer

Lars Petter Pettersen

Artikler

Oppskrift på verdens beste kanelsnurrer

Få ting slår lukten av nybakte kanelsnurrer. Og ingenting slår kanelsnurrene fra Schakenda og Bakeriet i Lom.
Les mer