En spennende dag i barnehagen

Det skjer så mye i barnehagen i løpet av en dag! Noen ganger kan det være vanskelig å huske alt når man kommer hjem og skal fortelle. Da er det superfint å lese Boka om å gå i barnehagen!

Dam-Dam er i barnehagen hele dagen, fra mamma leverer til pappa henter på ettermiddagen. Hver dag vinker Dam-Dam ha det til mamma, og så begynner den spennende dagen! Han synger i samlingsstunden og maler store bilder med mange farger.

 

 

Han må spise og så hvile, for man blir jo veldig trøtt av å være i barnehagen! Etter hvilen er han klar igjen.

 

 

En, to - på med lue og sko!

En, to – på med lue og sko! Dam-Dam vil ut og leke. Grave i sanden og skli på sklia, men noen ganger kan det være vanskelig å dele på lekene. Litt krangling og en liten tåre, men heldigvis blir man fort venner igjen.

 

 

 

Og hei, der var pappa allerede. Da er dagen slutt og Dam-Dam vinker ha det til alle de andre i barnehagen. Ses i morgen!

 

Dette er en veldig fin bok å lese sammen med barna, En lese, peke og snakke seg gjennom barnehagedagen bok. Både for å huske hva som har skjedd i løpet av en spennende dag, men også hvis du er helt ny i barnehagen eller skal begynne, og trenger å forberede deg på hva en barnehage egentlig er. 

Kjøp Boka om å gå i barnehagen her

Josefine Sundström

Les mer

Bli kjent med Lukas.

Bøkene om Lukas er morsomme, lekne og lett gjenkjennelige bøker som passer perfekt for alle barn fra tre år og oppover.

Rot og Bjørne - verdens herligste venner!

I bøkene om Rot og Bjørne møter du to venner med helt forskjellig personlighet. Mens Rot er utålmodig, ivrig og full av ideer, er Bjørne ettertenksom, nøye og opptatt av å følge reglene. Da er det ikke alltid lett å være enige!

Bli kjent med Detektiv Trine

Detektiv Trine er en super serie for de yngste leserne. Dette er lete- og tellebøker som er fargerikt og fantasifullt illustrert.