Vil du lese for meg? Disse bøkene er perfekte når små lesestjerner er på vei opp. 

Følg Vil du lese for meg? på Facebook og Instagram for å finne inspirasjon til neste høytlesingsbok.

Rot og Bjørne - verdens herligste venner!

I bøkene om Rot og Bjørne møter du to venner med helt forskjellig personlighet. Mens Rot er utålmodig, ivrig og full av ideer, er Bjørne ettertenksom, nøye og opptatt av å følge reglene. Da er det ikke alltid lett å være enige! Hva skjer når Rot og Bjørne skal tegne? Eller hva skjer når Rot og Bjørne leker gjemsel når Rot vil bli funnet med én gang, mens Bjørn vil telle helt ut? 

Bli med detektiv Trine på kattejakt

Det er rart hvordan en bok noen ganger kan smelte sammen med verdenen utenfor. Og forfatter Trine Sejrup har en historie hvor akkurat det skjer.

Med Norges viktigste bamse på jobb!

Brannbamsen Bjørnis har kanskje verdens viktigste jobb – han skal trøste og glede barn som har vært utsatt for ulykker og traumer. Og så har han mange gode råd om brannvern til alle. Nå er han ute med tre bøker – sjarmerende, morsomme og ikke minst veldig viktige bøker.

Lukas og Kim

Bøkene om Lukas er morsomme, lekne og koselige bøker om en liten gutt som løser store og små problemer. Bøkene er skrevet av Johan B. Mjønes og er nydelig illustrert av Åshild Irgens. De passer godt for barn fra tre år og oppover. 

Sjarmerende Nora

I fem år har Irene Marienborg laget bøkene om Nora. Jenta som alle små barn kan kjenne seg igjen i. Gjennom gjenkjennelige hverdagsfortellinger og lekne farger kan du bli med Nora når hun plasker i sølepytter, baker kaker, ser på stjernene, går i barnehagen og lærer nye ting. Fargerikt, lekent og gjenkjennelig for de aller minste.

Boka om å begynne i barnehagen

Skal barnet ditt begynne i barnehagen? Mange barn gleder seg til barnehagestart, men noen gruer seg kanskje litt? Da er det midt i blinken med en høytlesningsbok om hva som skjer en helt vanlig dag i barnehagen.