Si at du er min

Velg format

179 kr
På lager
ISBN
9788203266539
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

Vis info om boka Skjul info om boka

Sider 442
Utgitt 2020
ISBN 9788203266539
Format Pocket
Språk Bokmål
Bokgruppe 504
Oversetter Lene Stokseth
Salgsdato 02.01.2020
Orig. tittel Säg att du er min
Emne Thriller Romaner Skjønnlitteratur Stockholm
Stella Widstrand er psykoterapeut, lykkelig gift og mamma til en sønn på tretten år. Men når en ung kvinne, Isabelle, kommer til klinikken hennes, faller verden sammen for Stella. Hun er overbevist om at Isabelle er datteren hennes, Alice, som forsvant på en ferie for mer enn 20 år siden. Si at du er min er en historie om sorg og skyld, og om kjærlighet som går over i besettelse.

 

«Intens, uhyggelig og smittende (...) Norebäck kan virkelig å skru sammen en historie.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen (Terningkast 5)

«God psykologisk grøssar» Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen (Terningkast 5)

«Elisabeth Norebäkcs debut Si at du er min er en uhyggelig psykologisk thriller av uante dimensjoner. Da jeg leste denne grøsseren av en thriller, kjente jeg nakkehårene reise seg allerede fra første setning. Når jeg først hadde startet å lese, slet jeg med å legge den fra meg.» Simen Ingemundsen, Bygdebladet  (Terningkast 5)

«Vi rives mellom tvil og tro i denne intense psykologiske thrilleren, som fanger oss og holder oss i spenning helt til de siste sidene. Brakdebut av Elisabeth Norebäck! Liv Lysaker, NFF-magasinet

Elisabeth Norebäck

Elisabeth Norebäck

Elisabeth Norebäck kommer fra Dalarna og er sivilingeniør. Hun begynte å skrive da hun var i barselpermisjon, og er nå forfatter på heltid. Si at du er min er hennes debutroman og boken er blitt en internasjonal suksess.

Les mer