Stort sommersalg på ebøker!

Det beste med ebøker? Det er selvfølgelig bøkene – de gode bøkene! Det nest beste med ebøkene? De tar ikke plass. Du kan pakke stabler på stabler, timevis med deilig lesetid, uten at det tar mer plass enn lesebrettet ditt – genialt, spør du meg!

Skrevet av: Siv Kvarekvål

Du trenger ikke lesebrett en gang. Telefonen funker helt fint – og du kan lese hvor som helst. I bilen, på toget, på hytta, hos svigers, på stranda, på fjellet. Akkurat der du syns er verdens beste plass å lese kan du ta frem eboka. Hva mer kan man ønske seg når sommeren ligger foran oss med lange, varme, soldager?

Fjorårets bestselger

Fjorårets bestselgere, gamle perler og kanskje et par ikke så kjente forfattere som du kan stifte bekjentskap med.

Har du ikke lest fjorårets thrillersnakkis, Terapeuten? Vel, da er det på tide. Eller feelgood romanen om Eleanor Oliphant? Gled deg! Jeg har lest begge og anbefaler dem varmt.

Eller vil du røske litt i dine etablerte lesevaner? Les et dikt av Sumaya Jirde Ali innimellom. Hun skriver snodige, fine og temmelig rå dikt om å bære med seg en annen historie over alt.

På tide å bli kjent med Heine Bakkeids krimbøker? Dette er nordic Noir av ypperste sort. Solgt til 18 land. De gir den samme creepy følelsen som når du leser Nesbø.
 

To perler

To perler som absolutt bør leses i sommer er to av mine favoritter: Adresse ukjent av Kressmann Taylor er en utrolig sterk historie. To nære venner, en amerikansk jøde i California og hans gode venn tyske Martin Schulse brevveksler, gjennom disse brevene fanges noe av essensen i tragedien som skulle bli Nazi-Tyskland. Denne boken er sterk, setter spor og den husker du lenge etter at den er lest.

Den andre perlen er Magda Szabó, Døren. Den leste jeg for mange år siden, og den uvanlige nærheten og det underlige vennskapet mellom den litt arrogante forfatteren og den alltid hjelpsomme vaskehjelpen Emerence, glemmes ikke.

Åh, det er så mange bøker … Sjekk ut listen over alle ebøkene på tilbud; timevis med underholdning, kunnskap, uhygge, humor, kjærlighet, vennskap – alt du trenger for å få en nydelig lesesommer!

 

Lurer du på hvordan du skal kjøpe ebok til ditt Kindlebrett, finner du oppskriften her. På denne siden finner du også de fleste svar angående kjøp og bruk av ebøker.

Mine ebokfavoritter kjøper du her

Flere gode tilbud på ebøker finner du her:

Her er det bare å velge fra øverste hylle!

God lesesommer.

Gode tilbud på ebøker finner du her

Utdrag fra Litt død rundt øynene av David Ärlemalm

Litt død rundt øynene er en rå og øm fortelling. Les første kapittel her.

Gøhril Gabrielsen: Følelsens vold

Gøhril Gabrielsen har fått strålende anmeldelser for sine fem sterke og foruroligende romaner. Nå kommer hennes sjette roman, Mellom nord og natt.

Bli kjent med debutant Kristine Getz

Les hvilke forventninger vårens debutanter har til å gi ut bok, og ikke minst hva som inspirerer dem til å skrive!