Rim det har rablet for

Velg format

279 kr
På lager
ISBN
9788203262371
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

Vis info om boka Skjul info om boka

Sider 48
Utgitt 2017
ISBN 9788203262371
Format Innbundet
Språk Bokmål
Bokgruppe 432
Salgsdato 22.03.2017
Emne Rim og regler Skjønnlitteratur Lyrikk
Christian Løchstøer debuterer med lekne, spretne dikt på rim, dikt med stjerner og støv drevet av undring og filosofering over livets store og små gåter. Her stilles eksistensielle spørsmål som: Hva gjør stjernene om dagen? Hvem er gutten i speilet, han som ikke er meg selv? Og hva om mamma går rundt med kjøttøks i nabolaget om natta?

Mange av diktene er breddfulle av humor, tøys og tull, mens andre har en touch av noe sorgfullt over seg. Her er vi på lag med han som ser og ser på den fine jenta som ikke legger merke til ham. Her er lik som sniker seg ut av kista og lister seg gjennom hagen, her er dikt om å dikte, dikt som hopper paradis mellom stjernene, og tanker som ender på en tankekirkegård. Boka illustreres av Siri Dokken.

Christian Løchstøer

Christian Løchstøer (f. 1983) er tekstforfatter, programredaktør og programutvikler, og har skrevet for TV i flere år, primært innenfor underholdnings- og humorsjangeren. Han var medforfatter for "Hva sier reven?" sammen med Ylvis-brødrene, illustrert av Svein Nyhus. Våren 2017 debuterte han med sine egne dikt for barn med boka «Rim det har rablet for», illustrert av Siri Dokken.

Les mer

Siri Dokken