Nytt år og nye muligheter!

Kom i form

Det er den tiden av året: et helt nytt år, blanke ark og flust av nye muligheter. Ikke minst er det nye året en kjærkommen anledning til å (igjen) starte året med en sunnere livsstil, mer trening enn i fjor og et langt bedre kosthold enn det julens utskeielser har bydd på.  

For mange er det nemlig ikke kun julehøytiden som byr på ribbe eller pinnekjøtt og god drikke attåt. For det gjelder vel ikke bare meg? 😉

Allerede i november var jeg på årets første julebord, og etter det har det gått rake veien nedover med gode intensjoner om både trening og fornuftig matinntak. Så for å inspirere deg (og ikke minst meg selv) til en litt bedre start på nyåret, har jeg hentet frem Yngvar Andersens bok Kom i form med Yngvar:

Nytt år og nye muligheter med Yngvar Andersen

Yngvar mener at å spise sunt handler om å spise grovt, grønt og variert. Nei, det er ikke noe nytt med det. Men en aldri så liten påminnelse er jo ikke så dumt sånn like på nyåret.

Her er Yngvar Andersens kostholdsregler:

Kutt ut:

  1. Potetgull og snacks, brus, saft og smågodt i hverdagen
  2. Mer enn ett glass vin for kvinner og to glass vin for menn per dag
  3. Ferdigmat og drikke som inneholder mye sukker, salt eller tilsetningsstoffer

Innfør:

  1. To mellommåltider hver dag
  2. Frukt og grønt i rikelige mengder
  3. Grovt brød og fullkornprodukter
  4. Minst 2 liter vann hver dag

Har du lyst å få mer inspirasjon og konkrete tips til å komme i bedre form, kan du kjøpe boka her – den er på tilbud til kun kr. 199,-

Og vet du: Yngvar kommer snart med ny bok – til alle over 60. Som han sier selv: «Det er aldri for sent å begynne» – og i hvert fall ikke når man står ved inngangen til et splitter nytt år.

Det er aldri for sent å begynne

Kom i form 60+ kommer i salg 23. januar

Har du noe nyttårsforsett i år? Del gjerne! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *