Nye fotballsko

Velg format

135 kr
På lager
ISBN
9788203258190
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Hva gjør man når man blir tilbudt et par helt nye fotballsko? Ronaldo takker selvfølgelig ja, selv om det betyr at hans gode venn Kalle blir sjalu. For man kan vel ha to bestevenner, kan man ikke?

Det blir intriger og valgets kval for Ronaldo når han deltar i en konkurranse i sportsbutikken. Konkurransen går ut på å score mål på en Peter Schmeichel i pappfigur. Premien er et par fotballsko. Ronaldo scorer ikke, men det gjør derimot den jevnaldrende Paulo, som vinner fotballskoene. Sjenerøst overlater han gevinsten til Ronaldo, siden han allerede har et par. Ronaldo blir også invitert hjem til Paulo, som har alt det som en gutt på 10 kan ønske seg: Wii, Playstation, X-box og, for ikke å glemme, en ordentlig fotballbane.
Selv om Paulo ikke er spesielt god til å spille fotball, finner de tre guttene Ronaldo, Kalle og Paulo likevel ut at de kan spille fotball sammen.

"FK Fotballvenner" er en serie lettlestbøker for alle for alle mellom 7 og 10 år som elsker en god historie, gode vennskap og masse kule fotballscener.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2014
ISBN 9788203258190
Format Ebok
Språk Bokmål
Bokgruppe 858
Oversetter Kathrine Hake-Steffensen
Salgsdato 28.03.2014
Orig. tittel De nye støvler
Emne Romaner Lettlest Fotball Vennskap Skjønnlitteratur

Lars Bøgeholt Pedersen

Lars Bøgeholt Pedersen er dansk forfatter og oversetter. Han har arbeidet som anmelder, redaktør, konsulent og redaksjonssjef i bl.a. Dansk Gyldendal Forlag og Politikens Forlag, inntil han ble frilanser i 2009. Les mer

Lars Horneman

Andre i samme serie