Meningen med Leif

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203265488
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2019
ISBN 9788203265488
Format Ebok
Språk Bokmål
Bokgruppe 856
Salgsdato 22.10.2019
Emne Skjønnlitteratur, Døden, Romaner, Fedre, Besteforeldre
Leif har mistet både faren sin og hørselen på det ene øret. Derfor snakker han mer med seg selv enn de fleste. En fredag får han besøk av en rar, gammel mann på desperat jakt etter biene sine. Den gamle mannen heter Bopp og påstår at «Livet er en bløff. Trikset er å la seg lure.» Det blir starten på en helg som kan forandre livet til Leif. Så sant han overlever den.

Meningen med Leif er en stor fortelling om en liten gutt, om livet, døden og damer med trillekofferter.
Lars Joachim Grimstad

Lars Joachim Grimstad

Lars Joachim Grimstad jobber i Try reklamebyrå og er tidligere fotballspiller. Han brakdebuterte i 2012 med "Barna som forsvant", som ble nominert til Arks barnebokpris 2013 og er oversatt til mange språk. "Solkongen" (2014) er en frittstående fortsettelse, og også denne var nominert til Arks barnebokpris samt til Brageprisen. Hans tredje bok om Statsminister Fahr & Sønn heter "Egoland" og kom ut høsten 2016.

Les mer

Artikler

Livet er en bløff, men trikset er å la seg lure

Lars Joachim Grimstad er tilbake med Meningen med Leif – en stor fortelling om en liten gutt, om livet, døden og damer med trillekoffert.
Les mer

Greia med døden

– Jeg vet ikke hvordan det var med deg, men som barn tenkte jeg mye på døden. Altfor mye. Når jeg la meg om kvelden turte jeg ikke å lukke øynene, i frykt for at jeg aldri kom til å åpne dem igjen. At døden - denne svarte, uforståelige uendeligheten - skulle ta meg bort fra alt og alle jeg var glad i. Lars Joachim Grimstad er klar med Meningen med Leif, en stor fortelling om en li
Les mer