Gjør deg klar til Macbeth av Jo Nesbø

«Du blir min undergang, Lady.» Og denne boka bli din undergang. Spesielt om du hadde planer om å gå på ski, eller se en nye serie, i nærmeste framtid. For denne boka kommer til å fange all din oppmerksomhet.

Bli med på lansering

15. mars lanseres Macbeth på Vippa i Oslo, og du kan bli med på arrangementet. Det blir bokbad med Jo Nesbø og Tore Renberg, konsert med Valkyrien Allstars og selvfølgelig: boksalg!

Dette blir en kveld u ikke glemmer med det første. Ta med en venn, og bli med inn i Nesbøs verden.

Meld deg på via Facebook-arrangementet her.

Sitater

Hans kone sa at han foretrakk å operere solo fordi han ikke likte mennesker. Det kunne være noe i det, men sannheten var vel snarere det motsatte. At mennesker ikke likte ham.

Det er først når du har tilhørighet, når du kjenner ekte samhold, at du kan være virkelig fri.

For evig troskap er umenneskelig og sviket menneskelig.

Macbeth og Lady. Lady og Macbeth. De pustet i takt nå.

«Du blir min undergang, Lady, du veit det?» Hun smilte. «Og du vet at jeg blir med deg dit du skal.»

 

Forhåndsbestill boka her
Les utdrag her

Macbeth av Jo Nesbø

 

Når makt betyr alt, vil blodet flyte

Den korrupte politimesteren som har styrt industribyen ned i en hengemyr av korrupsjon, kriminalitet og kaos, er endelig død. Med dette er folkets håp tent, og maktkampen i gang.

Førstebetjentene Macbeth og Duff, tidligere bestevenner fra barnehjemmet de vokste opp på, har begge markert seg i kampen mot byens to rivaliserende narkotikabander. Nå slåss de om samme høyere stilling i politiet. Imens legger Lady, byens mektige kasinoeier, ambisiøse og morderiske planer for seg og elskeren sin, Macbeth.