Lyden av fjell

roman

Velg format

379 kr
På lager
ISBN
9788203364310
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

Vis info om boka Skjul info om boka

Sider 244
Utgitt 2019
ISBN 9788203364310
Format Innbundet
Språk Bokmål
Bokgruppe 411
Salgsdato 01.10.2019
Emne Romaner Familie Skjønnlitteratur Oslo
Jon kjører rundt i bilen med Trude. Han har pappaperm, men unngår situasjoner der han kan bli gjenkjent. Helst vil han sitte i studioet og jobbe med lydinstallasjonen han holder på med. For mange husker Jons ansikt fra avisforsidene. Da faren ringer og forteller at han har kort tid igjen å leve, bryter han også en stilltiende pakt. De har aldri snakket om det som hendte da Jon var tenåring. Hvem er jenta med de gule øreklokkene? Og kan Jon noen gang sone ferdig?
 
 

«Med sin fjerde roman viser Cathrine Evelid fra Kvinesdal nok en gang at hun er en fremragende forfatter. Hun beskriver stemninger og situasjoner med stor intensitet. Det er også mye spenning i denne boka, nesten ulidelig noen ganger.» Emil Otto Syvertsen, Fædrelandsvennen (Terningkast 5)

«… velkomponert og underholdende (…) Cathrine Evelid forteller enda en spennende historie om hverdagslige liv på liv og død.» Jan Askelund, Stavanger Aftenblad (Terningkast 5)

«Med Lyden av fjell innfrir Evelid igjen med ei intens historie om ein mann som slit med seg sjølv.» Oddmund Hagen, Dag og Tid

Cathrine Evelid

Cathrine Evelid

Cathrine Evelid er født i Bergen og oppvokst i Kvinesdal. Hun er utdannet billedkunstner ved Statens håndverks- og kunstindustriskole i Oslo, Kunsthøgskolen i Bergen og Chelsea College of Art and Design i London. Evelid er bosatt i Oslo. For debuten "Mamma er en countrysang" (2012) fikk hun strålende kritikker. Også "Dinglen & Ramona" (2013) fikk svært god mottakelse, og ble nominert til Sørlandets litteraturpris for 2014. "Drømmer fra Texaco" (2016) er hennes nyeste roman.

Les mer

Artikler

Lyden av fjell

Cathrine Evelid er forfatteren som får hverdagsmennesket til å skinne. – Med sin fjerde roman viser Evelid nok en gang at hun er en fremragende forfatter, skriver Fædrelandsavisen om Lyden av fjell.
Les mer