Livet er bedre med vafler

Jeg elsker vaffel

En vaffel er ikke bare en vaffel. Vaffelen ligger nær den norske folkesjela og skal ikke tulles med. Selv om mange tror det, er det faktisk ikke slik at alle kan lage en skikkelig god vaffelrøre. Da er det jammen bra at Stine Åsland utga boka Jeg elsker vaffel!

Stine mener at det er på tide at vaffelen får den hyllesten den fortjener:

«Jeg pleier å si at alle kan forenes rundt en vaffel, enten man er gammel, ung, rik eller fattig», sier Stine Åsland innledningsvis i denne boka. Hun legger til:Jeg elsker vaffel

«Det handler om gode råvarer og smaker, tradisjon, kultur, innovasjon og forretningsdrift. Overalt i verden spises det vafler, det spises bare på forskjellige måter.»

Jeg elsker vaffel er boka til alle som syns livet blir litt trist uten vafler. I boka får du oppskrift på fire vaffelrører og 40 måter å servere og nyte vafler på. Det er vafler med og uten sukker, vafler med rømme, grove vafler og glutenfrie vafler, hverdagsvafler, festvafler og dessertvafler.

Det beste av alt? Boka er nå på tilbud!

Du får den for kun kr. 99,- (ord. pris er 399,-) Bestill boka her!

Vel – mens du venter, kan du prøve deg på en alternativ vaffelrett, hentet fra boka:

Vaffel med chorizo

  • 8 ss kremost
  • 4 ss pesto
  • 12 skiver chorizo
  • 12 sorte oliven

Smør vaffelen med kremost ettersmak. Legg gjerne på et lag pesto med skiver av chorizo øverst. Pynt med noen oliven. Voilá! 

Foto: Paul Paiewonsky