Lesestjerne

Bøker til skolestart

Bøker til skolestart

av

S

kolestart-uka er over oss, og snart er det på tid for nye skolebøker, bokpapir og all mulig ny kunnskap. Men skolestart skal ikke være bare jobb og ork for barna, for alle lesestjerner trenger en ny lesebok når høsten kommer krypende.

Leselyst i sommerferien

Leselyst i sommerferien

av

D

et er ikke så mye som skal til, sier kontaktlærer Maja i 2 B. Fem minutter hver dag. Vi vet hvor vanskelig det kan være, så her er noen små tips fra oss.

OBS! OBS! SUPERHEMMELIG!

OBS! OBS! SUPERHEMMELIG!

av

P

elle ønsker seg hund av hele sitt hjerte, men mamma sier nei. Heldigvis har Pelle en ganske vilter og barnslig bestefar, som synes at det å skaffe seg en hund er en god idé Pelle og bestefar bestemmer seg for å spare til hund.

Det aller beste

Det aller beste

av

D

ette er nostalgi, det er morsomt, det er søtt, det er originalt! Dette lukter klassiker!, jubler bibliotekar Elisabeth Kjensli Johansen på Facebook. Maja Lunde og Hans Jørgen Sandnes har skapt en magisk barnebok om sjokolade. Og illustrasjonene er selvfølgelig fargelagt med flytende sjokolade.

God natt-bok for de minste

God natt-bok for de minste

av

L

ille Lukas får ikke sove. Pappa kommer inn med et glass vann. Mamma kommer inn og synger to sanger. Farfar kommer inn med tre glass melk … Kjenner du deg igjen?

ET SKIKKELIG EVENTYR!

ET SKIKKELIG EVENTYR!

av

M

io min Mio møter Frost, skrev Expressen om Ishavspirater. Flere sammenligner Frida Nilsson med Astrid Lindgren. Det er store sko å fylle, men spørs om de ikke er inne på noe …

Lena blir storesøster

Lena blir storesøster

av

F

orventingene er høye når Lena skal bli storesøster. Men ingenting blir som Lena tror.