Bla i boken

Lene din ensomhet langsomt mot min

roman

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203364112
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Rakel har aldri forstått hvordan man får venner. De beste vennene hennes er bokstavene, tallene og fantasivennen David. Dessuten har hun et stort talent for misforståelser. Der andre ser fergekryss på fjorden, ser hun fergekyss.
Når hun flytter til Oslo for å studere, møter hun matematikkprofessoren Jakob. Han arbeider med en roman om Sofja Kovalevskaja, den første kvinnen som ble professor i matematikk. Hun hadde et nært forhold til veilederen sin, og Rakel og Jakob innleder også et hemmelig kjærlighetsforhold.
Men Rakel blir syk, og fra sengen fabulerer hun om Sofjas liv. Kan Sofja hjelpe henne med å forstå seg selv og forholdet til verden og kjærligheten?
Lene din ensomhet langsomt mot min er en usedvanlig vakker, sår og morsom roman om å finne mening og sammenhenger akkurat når man trenger det.

«Jeg ble både betatt og ikke så rent lite forelsket i Rakel. Klara Hveberg har skrevet en vakker kjærlighetssonate i d-moll, som gir sterke forhåpninger for hennes videre forfatterskap. Jeg føler meg rett og slett mindre ensom med denne boken på nattbordet.» (terningkast 5) Gabriel Moro, VG

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2019
ISBN 9788203364112
Format Ebok
Språk Bokmål
Bokgruppe 852
Salgsdato 11.01.2019
Emne Romaner Sykdommer Oslo Kjærlighet Skjønnlitteratur
Klara Hveberg

Klara Hveberg

Klara Hveberg er født i 1974 og vokste opp i Molde. Etter å ha snust på studier i musikk og litteratur endte hun opp
med å ta doktorgraden i matematikk med en avhandling om fraktal geometri. "Lene din ensomhet langsomt mot min" er hennes første roman. Les mer