Bla i boken

La oss håpe på det beste

Velg format

379 kr
På lager
ISBN
9788203374241
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

Vis info om boka Skjul info om boka

Sider 406
Utgitt 2019
ISBN 9788203374241
Format Innbundet
Språk Bokmål
Bokgruppe 421
Oversetter Cecilie Winger
Salgsdato 14.01.2019
Orig. tittel Låt oss hoppas på det bästa
Emne Romaner Sverige Familie Sorg Skjønnlitteratur Døden
Det er en søndag i oktober, Carolina og Aksel er trette og litt irritable etter nattevåk. Carolina har ammet deres åtte måneder gamle sønn gjennom enda en natt og har sovet altfor lite. Stemningen er ikke god. Aksel setter seg som vanlig med pc-en. Carolina bestemmer seg for å legge seg i rommet ved siden av. Neste morgen går hun inn til Aksel med Ivan i armene. Hun kan ikke tro det hun ser: mannen hennes ligger død i sengen.

 

«… en gripende skildring av sorg» Kenneth Moe, Aftenposten

«Brutalt ærlig om det å miste mannen sin midt i at de har problemer i sin relasjon. Det er følelser og situasjoner som er godt formidlet og til å kjenne seg igjen i for andre som har opplevd sorg.» Vigdis Moe Skarstein, Adresseavisen

Carolina Setterwall

Carolina Setterwall

Carolina Setterwall (1978) bor i Stockholm sammen med sin sønn. Hun studerte media og kommunikasjon i Uppsala, Stockholm og London og er utdannet kommunikatør. Setterwall har arbeidet innen musikk- og forlagsbransjen som redaktør og skribent. La oss håpe på det beste er hennes litterære debut, og rettighetene er allerede solgt til 25 land.

Les mer