Bla i boken

Komponisten

Velg format

149 kr
På lager
ISBN
9788203199448
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Gå til www.bokskya.no for å se hvem som tilbyr eboken.

Komponisten Eskil Ås føler seg utbrent etter oppførelsen av sin siste symfoni. Forventningene er ikke innfridd, og mellom ham og hans kone har det bygget seg opp en uovernsstemmelse. For å komme til hektene drar han til hytta ved sjøen, og han er alene når kroppen kollapser.
Romanen driver leseren gjennom sammenbruddet, smerten og sykehusoppholdet, gjennom fortvilelsen, løsrivelsen og den frigjørende desperasjonen som slipper ham ut på den andre siden, på et helt nytt sted.

"Kari Bøge viser gjennom denne romanen at hun har sitt helt eget ståsted i norsk litteratur. Hun makter å skrive med autoritet og varme også om en manns livskrise."
Turid Larsen, Dagsavisen

"Hun skriver med en insisterende følsom inderlighet som kan provosere. Og imponere. «Komponisten» imponerer. (...) Det er en selsom og vakker roman."
Cathrine Krøger, Dagbladet

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2011
ISBN 9788203199448
Format Ebok
Språk Bokmål
Bokgruppe 852
Salgsdato 28.03.2011
Emne Skjønnlitteratur Musikere Romaner Helse Ekteskap og parforhold

Kari Bøge

2/5/2015 ACOJAS:
Kari Bøge ble født i 1950 i Stockholm, av dansk mor og norsk far. Som barn bodde hun noen år i Italia og Portugal, og fulgte med sin far, som var navigatør i SAS, på flere reiser. Dette resulterte i en erkjennelse av at det finnes ulike perspektiver på det meste, noe som er blitt en grunnstein i hennes livsoppfattelse. Der andre barn kunne skilte med et fast nærmiljø og en forankring i en oversiktelig kultur, vokste Kari Bøge opp i et annerledes spenningsfelt.
I stedet for å utdanne seg til noe, har hun i store trekk valgt å la veien bli til mens hun har gått. Det har blant annet ført til flere romaner, diktsamlinger, ungdomsbøker og malerier, og en serie av illustrasjoner. Hun ble medlem av Unge Kunstneres Samfund i 1968, fikk antatt sin første roman, "Asmorelda", i 1971, og har illustrert barnebøker og leseverk, hatt tegninger i aviser, samt illustrert for barne-TV og i litteraturtidsskriftet "Basar", der hun var med i storredaksjonen. Les mer