Kjempefesten

Velg format

299 kr
På lager
ISBN
9788203262975
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

Vis info om boka Skjul info om boka

Sider 118
Utgitt 2019
ISBN 9788203262975
Format Innbundet
Språk Bokmål
Bokgruppe 432
Salgsdato 01.08.2019
Emne Selskap Romaner Skjønnlitteratur Vennskap Fantasiskapninger
Finn og Maja kjeder seg, og bestemmer seg for å holde en stor fest. Invitasjoner sendes ut, men én av dem flyr med vinden, langt inn i skogen, og lander ved føttene til kjempen Kim. Og siden det på invitasjonen står «Velkommen til kjempefest», forbereder Kim og kjempevennen Pandora seg på endelig å få vende tilbake til menneskene.

Iben Akerlie har skrevet et engasjerende og underholdende eventyr om kjemper, brus, tautrekking og vennskap. Og om hvor viktig det er å tro på seg selv.

Boka er illustrert av Inga H. Sætre, og samarbeidet har resultert i en original, morsom og medrivende kjempefest, perfekt for høytlesning.

 

«… en ny sjarmbombe, for de litt yngre barna. Skuespiller Iben Akerlie har skrevet nok en supersjarmerende fortelling … Akerlie er en stemme vi trenger. Passe sprelsk og løssluppen. Modig og moderne.» Maya Troberg Djuve, Dagbladet  (Terningkast 5)

Iben Akerlie

Iben Akerlie

Iben Akerlie (f.1988) er utdannet spesialpedagog og jobber som skuespiller. Hun debuterte med "Lars er lol" i 2016. Boka vant Arks barnebokpris samme år. "Kjempefesten" utkom høsten 2019.

Les mer

Inga H. Sætre

Artikler

Iben Akerlies Kjempefesten

Finn og Maja inviterer alle de kjenner til en kjempefest. Tilfeldigvis blåser en av invitasjonene inn i skogen, der den blir funnet av kjempen Kim. Og kjempene i skogen har ventet mange år på å få gå på fest hos menneskene. Iben Akerlie er tilbake med fortellingen om en fest som blir helt annerledes og mye bedre enn planlagt.
Les mer