Kaja og Stine og hundetyven

Velg format

199 kr
Kommer for salg
22.04.2014
ISBN
9788203256851
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

Vis info om boka Skjul info om boka

Sider 44
Utgitt 2014
ISBN 9788203256851
Format Innbundet
Språk Bokmål
Bokgruppe 432
Salgsdato 02.04.2014
Emne Romaner Spenning Vennskap Politi og detektiver Hunder Skjønnlitteratur Lettlest
En hund har forsvunnet fra nabolaget. Har den stukket av, eller er det noen som har tatt den?
Kaja og Stine i detektivklubben To små blå har fått et nytt mysterium å løse.

Stine er ute og går en mørk kveld. Hun skal besøke Kaja. Hun hører mange rare lyder. Vinden som rusker i grenene, en søppelkasse som står og slår. Men da hun ser et blinkende lys, løper hun det siste stykket opp til Kajas hus. Dagen etter får de vite at en hund er blitt borte. Kaja og Stine starter sin egen etterforskning. Og ikke bare finner de hunden, de får også en ny venn.

"Kaja og Stine og hundetyven" er den åttende boken i serien om de små detektivene Kaja og Stine. Bøkene, som er illustrert av Flu Hartberg, utkommer i Den hvite lesehesten, for barn i 1.-2. klasse.
"Det er godt gjort å formidle livets flertydighet på så få sider og gi ferske lesere en erfaring de vil få bruk for i mange sammenhenger. (...) 'Kaja og Stine og hundetyven' er en upretensiøs og lett tilgjengelig bok for nye lesere. Samtidig er det en gjenkjennelig historie som blir større enn seg selv. Slike bøker setter spor."
Anne Cathrine Straume, NRK
Line Baugstø

Line Baugstø

Line Baugstø (f. 1961) debuterte i 1986 med romanen "Reise i gult lys". Gjennom sitt 30 år lange forfatterskap har Baugstø skrevet en rekke romaner, novellesamlinger og barnebøker samt sakprosa og dramatikk. Hun har skrevet småbarnsbøkene om detektivparet Kaja og Stine, og om Sofie og Nadia. Hennes siste bok, "Vi skulle vært løver", utkom i 2018. Les mer

Flu Hartberg

Artikler

Utdrag: Jeg er Leona av Line Baugstø

Å begynne på ungdomsskolen kan være vanskelig, særlig når man har en ekstra utfordring. Heldigvis har hun bestevenninnen Malin.
Les mer