#julehjelpen: tips til julegaver

stressfri jul

Tenk å kunne kjøpe alle julegavene ett sted … Vet du, det kan du! Både leseglade og andre som kanskje ikke leser så mye vil sette pris på ei god bok til jul. Det finnes tross alt bøker om nær sagt alt!

Så her er det bare å ta for seg bokhandelen i byen, bygda eller på kjøpesenteret – eller du kan bestille alt på én gang på nettbokhandelen.

Også Aschehoug forlag har sin egen nettbokhandel. Her kan du bestille både bøker i gave, til deg selv, i tillegg til e-bøker til ditt Kindle-nettbrett. Det kan forresten være kjekt å huske når du kommer til 1. juledag og du kanskje likevel ikke fikk den boka du ønska deg til jul …

I år som i fjor tilbyr Aschehoug forlag #julehjelpen. Julehjelpen er så mangt – alt fra at ansatte i forlaget hjelper til i bokhandelen til å svare på henvendelser fra kunder på Facebook-siden. Vi har julehjelpen her på Ugla.no også:

Julehjelpens tips til årets julegaver

→ Et siste tips: Marte Frimand-Anda fra CasaKaos deler 10 tips til en (nesten) stressfri jul. Et av tipsene er å bestille alle gavene på nett. Vi tok henne på ordet!