Lag din egen bullet journal!

Mina Jacobsen, kjent fra Youtube, hjelper deg med å komme i gang med din egen bullet journal. Minas bullet journal er en morsom og kreativ ukeplanlegger for deg som elsker å organisere og planlegge. 

Har du lyst til å komme i gang med bullet journaling, men vet ikke hvor du skal starte? Mina Jacobsen hjelper i deg i gang med denne kreative og morsomme planleggeren. Hver måned har et nytt tema og et fast oppsett. Så er det opp til deg å fylle inn, fargelegge og sette ditt personlige preg på sidene. Boka har også blanke sider til egne notater, oppgaver og lister.
En bullet journal er en smart planlegger i hverdagen og en god blanding av huskelister, dagbok, kalender, utklippsbok og minnebok.

Kom i gang med 2020

  • Kreativ og personlig planlegger
  • Hver måned har et nytt tema
  • Blanke sider til egne oppsett
  • Sett ditt personlige preg på sidene

«Håper virkelig boka faller i smak og at den kanskje kan være med å lette litt på en ellers travel hverdag. Gleder meg sånn til du setter ditt eget preg på boka.»

Klem Mina

Vil du møte Mina og få boken signert? 

24.okt. 16:00 Norli Eldorado
25.okt. 18.00 Splay One, Karl Johan

Mange flere steder kommer, følg med!

Kjøp boka her

Mina Jacobsen (f. 2001) er elev på videregående og på fritiden er hun en av Norges mest populære youtubere. Hver måned deler hun tips og råd for hvordan vi skal lage vår egen bullet journal. Mina ble kåret til Årets influencer livsstil under Vixen Influencer Award 2018.

Gratis oppskrift på Line Langmo-genser

Få en gratis oppskrift av Line Langmo-genseren. Flere herlige oppskrifter finner du i boka Strikk med Line Langmo.

Vita og Wanda deler sine beste stylingtips

Selv det mest kjedelige antrekket kan forvandles til noe kjempekult. Tvillingene Vita og Wanda deler sine beste stylingtips.

Mer egostrikk fra #WeKnit

Lekkert og moteriktig egostrikk fra #WeKnit. La Anett Opheim inspirere deg til å strikke dine trendy og chunky gensere i tøffe fargekomboer.