Henrik flytter

Velg format

279 kr
På lager
ISBN
9788203265303
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

 

«Egner seg spesielt godt til høytlesing … ei rørende fortelling om en veldig gjenkjennelig situasjon, uten at det hverken blir kjedelig eller forutsigbart.» Ingeborg Sivertsen Landfald, Periskop

Om én uke flytter storebroren til Vilde. Men han får ikke lov. Vilde tar superlim under joggeskoene og gummistøvlene og tøflene hans. Han kan aldri dra.

I denne boka møter vi Vilde og storebroren hennes Henrik. Henrik skal flytte, men Vilde vil at han skal bli. Derfor gjør hun alt hun kan for å stoppe ham. Men vil Henrik egentlig flytte? Og går det i det hele tatt an å binde fast noen som allerede har bestemt seg for å dra?

Dette er en varm og humoristisk fortelling som både voksne og barn kan kjenne seg igjen i. Den passer godt for barn fra 3 år og oppover. Boka er illustrert av Dorte Walstad.

Vis info om boka Skjul info om boka

Sider 41
Utgitt 2019
ISBN 9788203265303
Format Innbundet
Språk Bokmål
Bokgruppe 431
Salgsdato 16.09.2019
Emne Søsken Billedbøker Skjønnlitteratur Flytting
Emilie Stoesen Christensen

Emilie Stoesen Christensen

Emilie Christensen er sanger og låtskriver og medlem av gruppa No. 4. I 2016 kom albumet Henda i været, som de ble nominert til Spellemannsprisen for i to klasser. Hun debuterte som forfatter med bildeboka Henrik flytter (2019), illustrert av Dorte Walstad. For den ble Christensen og Walstad nominert til Kulturdepartementets debutantpris.

Les mer
Dorte Walstad

Dorte Walstad

Dorte Walstad er utdannet illustratør med mastergrad fra Kunsthøgskolen i Oslo (2016). Hun arbeider med egne prosjekter og redaksjonell illustrasjon. I 2015 vant hun gull i visuelt for beste studentarbeid illustrasjon med sin illustrerte korthistorie "Kveld". Høsten 2019 er hun sammen med Emilie Christensen aktuell med barneboka "Henrik flytter". Les mer