Bok eller bøll?

Når godteriet og den skumle musikken er på plass mangler kun de alle skumleste fortellingene, og de finner du i Den store spøkelsesboka. Så er halloween-feiringen komplett.

[dropcap custom_class=»normal»]N[/dropcap]å nærmer det seg den skumleste tiden på året. Ute blir det mørkere og mørkere, og Den store spøkelsesboka kryper frem fra skyggene.

[spacer][spacer]

Zombiene, heksene, skjelettene og spøkelsene trekker ut i gatene på halloween. Når godteriet og den skumle musikken er på plass mangler kun de alle skumleste fortellingene, og de finner du i Den store spøkelsesboka.

Her har Tom Egeland samlet alt du trenger å vite om spøkelser, gjenferd, monstre og vampyrer, et fullstendig spøkelsesleksikon og ikke minst: 13 splitter nye spøkelselshistorier. Grøss og gru!
Inviter barna inn for å høre en skikkelig skummel historie! Godteri blir det mer enn nok av denne dagen allikevel.

 

Noen av de skumle historiene du finner i Den store spøkelsesboka:

  • Halloweenfesten
  • Fniserne i skapet
  • Det bor et spøkelse i huset mitt

Flere lesetips til Halloween

Hva om du gir bort en skikkelig skummel bok i stedet for godteri på Halloween i år? Bok eller bøll? Vi har funnet frem noen av de aller skumleste bøkene vi vet om:

For de som akkurat har lært å lese:

For skolebarn som tåler en trøkk:

For ungdom som ikke lar seg skremme så lett:

For voksne som tør å være alene på hytta:

 

 

I denne podcasten finner du et intervju med Tom Egeland og Arne Svingen. Og tre grusomme fortellinger. Perfekt når du får små Lesestjerner og venner på besøk. Moaaaahahhahaaaahaha.