Gresshoppejungel

hele historien

Velg format

149 kr
På lager
ISBN
9788203259081
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2015
ISBN 9788203259081
Format Ebok
Språk Bokmål
Bokgruppe 858
Oversetter Hilde Stubhaug
Salgsdato 26.03.2015
Orig. tittel Grasshopper jungle
Emne Science fiction Kjærlighet Skjønnlitteratur Romaner
"Gresshoppejungel" er en vill, seriøs og morsom fortelling - en bok full av hormoner, kjempeinsekter og kjærlighet. Genialt om å være 16 år.

Når Austin og Robby ved et uhell knuser et glass med et farlig virus, trues verden av en ustoppelig hær av to meter høye knelere.
"Gresshoppejungel" handler om bøller, kjærlighet, sigaretter, bomberom, katastrofefrykt, lykke, testikler, en golden retriever, kjempeinsekter, Xanax, ondskap og mye, mye mer. Og mest av alt handler det om å være 16 år og forelska i både kjæresten og bestekompisen.

Andrew Smith

Andrew Smith er kritikerrost og prisbelønnet for sine ung-voksen-bøker som ligger høyt på Best Books-lister i USA. "Gresshoppejungel" er tildelt 2014 Boston Globe-Horn Book Awards for Excellence in Childrens Literature - som er en prestisjetung amerikansk litteraturpris for barne- og ungdomslitteratur - og Michael L. Printz Honor for a book that exemplifies literary excellence in young adult literature. Han har også fått pris for Beste utenlandske bok 2014 i Spania. Publishers Weekly utropte boken til en av årets beste i 2014. Boken skal nå bli film, med Edgar Wright som regissør.
Andrew Smith bor i California, USA. Les mer