Etter sjokket

traumatisk stress og PTSD

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203295379
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Ulykker, katastrofer og krenkende eller livstruende hendelser gjør noe helt spesielt med oss. Kroppen reagerer på en måte vi kanskje aldri har opplevd før, og som kan virke skremmende. Slike brå og uventede hendelser fører til traumatisk stress, som kan utvikle seg til posttraumatisk stresslidelse (PTSD). Mishandling, mobbing, overgrep eller omsorgssvikt over lengre tid kan også føre til helseproblemer, kanskje mange år i ettertid.
Denne boken viser hvor fantastisk hodet og kroppen fungerer når vi trenger å beskytte oss mot fare. Har du opplevd traumatisk stress eller har posttraumatisk stresslidelse (PTSD), kan du her få vite hva slags hjelp som finnes. Du får innsikt i hvorfor du reagerer som du gjør, og hvordan du kan få en bedre hverdag. Familien din, venner og andre rundt deg kan kanskje forstå mer av hva du har gjennomgått, og hvordan de kan bistå deg. Boken er også nyttig for ledere, innsatspersonell, og for alle andre som møter mennesker etter traumatiske hendelser.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2015
ISBN 9788203295379
Format Ebok
Språk Bokmål
Bokgruppe 851
Salgsdato 08.01.2015
Emne Faglitteratur Posttraumatisk stresslidelse Krisepsykiatri 22. juli-terroren

Nille Lauvås

Nille Lauvås fagdirektør og tidligere personalsjef. Hun var i regjeringskvartalet den 22. juli da bomben smalt og har jobbet for å tilrettelegge for kollegaer som har vært utsatt for en traumatisk hendelse.
Sammen med Rolf Marvin Bøe Lindgren har hun skrevet boken "Etter sjokket. Traumatisk stress og PTSD" (2015). Les mer

Rolf Marvin Bøe Lindgren

Rolf Marvin Bøe Lindgren har klinisk erfaring som psykolog gjennom sin egen praksis, og har møtt mange klienter som sliter med vanlig stressproblematikk eller traumatisk stress. Sammen med Nille Lauvås har han skrevet boken "Etter sjokket. Traumatisk stress og PTSD" (2015). Les mer