Du er sterkere enn du tror

En del av livsreisen handler om å bli kjent med seg selv, og stadig utvikle seg som menneske. Når vi deler med andre, lærer vi også noe om oss selv. Bjørg Thorhallsdottir er klar med Du er sterkere enn du tror.

Tekst og bilder: Bjørg Thorhallsdottir

Vi mennesker lever parallelle liv, og deler ofte de samme følelsene og erfaringene i livet. Jeg tror det er derfor så mange kjenner seg igjen i bildene mine. De grafiske trykkene som blir til i atelieret mitt i Barcelona, starter egentlig inne i hjertet og tankene mine. Jeg skisser hver dag, og skissene er mine dagbøk­er. En samtale, en sms fra en venn, en tilbakemelding i sosiale medier, et møte, en fest, en reise – hver dag byr på nye opplevelser og nye erfaringer. Og det som rører seg i mitt indre, finner sin vei ned på papiret. Skissene mine deler jeg på Instagram. Ofte skriver noen at det var akkurat det budskapet de trengte den dagen. Det heter at et bilde sier mer enn tusen ord. Ord er magiske for de snakker til sannheten i oss selv.

En del av livsreisen handler om å bli kjent med seg selv, og stadig utvikle seg som menneske. Når vi deler med andre, lærer vi også noe om oss selv. Jeg inspireres kontinuerlig av den verden og de mennesker jeg møter på min vei. Vi speiler oss i hverandre. Derfor velger jeg å leve et liv uten maske, og deler mine gleder og sorger gjennom fargene som passer til dagen min. Jeg håper det også kan bety noe for deg!

Bless.

Følg Bjørg på Instagram

Kjøp Du er sterkere enn du tror her