Drømmer du om å lage barnebøker?

Vi i Aschehoug Barn og ungdom er alltid å jakt etter gode, viktige og underholdende fortellinger for barn. Vi leter også etter dere som har lyst til å skrive og tegne dem. Derfor inviterer vi til blinddate mellom uetablerte illustratører og forfattere. En blinddate går som kjent ut på å ta sjansen på noen du ikke kjenner fra før. Denne kvelden er blinddaten mellom en som skriver og en som tegner, og målet er å få noen gode idéer.

I løpet av én kveld skal illustratør og skribent jobbe fram et barnebokkonsept med tilhørende skisser. Målet er å utvikle én eller flere gode idéer som kanskje kan bli bok.
Underveis står våre redaktører til deres disposisjon, og kan komme med tips og råd hvis dere ønsker det. Dette er et opplegg som passer fint for deg som er student eller i etableringsfasen og som lurer på hvordan det er å jobbe med barnelitteratur.

Hvor og når

20. september klokka 18.00 i Aschehougs egne kurslokaler Hesten på Sehesteds plass i Oslo.
Vi serverer pizza og mineralvann/øl.

Påmelding

Påmelding med navn, alder og litt informasjon om deg selv sendes til blinddate@aschehoug.no innen 13. september. Husk å si fra om du er illustratør, skribent eller begge deler!
Vi har dessverre ikke anledning til å gi tilbakemelding på tekst eller illustrasjoner i forkant av blinddaten.

Det er begrenset antall plasser, så det gjelder å være tidlig ute! Påmeldingen er bindende.

Filed under Bli forfatter

Ramler inn i bøker. Ring letemannskapene om dere ikke ser meg på noen timer. Sitter da antakelig fast i en fortelling.