Detektiv Trine på dinosaurjakt

Annen tilknytning:

Velg format

Tilbudspris 218 kr Før 249 kr
På lager
ISBN
9788203265563
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

Vis info om boka Skjul info om boka

Sider 43
Utgitt 2020
ISBN 9788203265563
Format Innbundet
Språk Bokmål
Bokgruppe 431
Illustratør Trine Sejrup
Salgsdato 24.04.2020
Emne Detektiver Skjønnlitteratur Billedbøker Dinosaurer Myldrebøker
Hjelp Trine med å finne dinosaurunger på rømmen!

Trine og ekornet Karamell er på skogstur, da Karamell plutselig oppdager et mystisk egg. Egget holder på å klekke, og noen spor leder inn bak fossen. Trine og Karamell følger etter.
Der ser de noe rart. Det er to dinosaurer som har mistet alle ungene sine. Eggene er klekket, men ungene er borte. Det er tid for Detektiv Trine og ekornet Karamell! De vil hjelpe, og begir seg straks ut på dinosaurjakt. Men de klarer det ikke alene! Kan du hjelpe Detektiv Trine med å finne ut hvor dinosaurungene har gjemt seg?
Denne lete- og telleboka er den andre i serien om Detektiv Trine. Den er skrevet og illustrert av Trine Sejrup, og passer fint for barn i alderen 0-6 år.

Trine Sejrup

Trine Sejrup er en illustratør, designer og gründer fra Bergen. Hun har vunnet flere priser for sine arbeider, blant annet for tegneserien "Bokboden", som ble tildelt gullprisen for studentarbeider i Visuelt 2018. Verkene hennes er preget av mangfoldige stiluttrykk og en forkjærlighet for fantasi og magi. Hennes første barnebok, «Detektiv Trine på kattejakt», utkom i 2019.

Les mer

Artikler

Bli kjent med Detektiv Trine

Detektiv Trine er en super serie for de yngste leserne. Dette er lete- og tellebøker som er fargerikt og fantasifullt illustrert.
Les mer