Bla i boken

Det første oppdraget

Velg format

Tilbudspris 165 kr Før 189 kr
På lager
ISBN
9788203367342
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2021
ISBN 9788203367342
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Bokgruppe 886
Salgsdato 05.03.2021
Emne Romaner Vennskap Lydbøker Skjønnlitteratur Fantasy Drager
Lest av Christian Hestø
Visste du at det finnes portaler i verden, og at dette som vi kaller verden ikke er den eneste verdenen i verden? Ikke det, nei?

Det visste ikke bestevennene Melvin og Adi heller, før de snublet over en portal under hoppkanten til den gamle hoppbakken i skogen bak blokka der de bor. Selv om de har kjent hverandre siden de var babyer og har vært gjennom tusenvis av skikkelig fete ting, så overgår det som skjer i denne boka alt det der.

Vi kan selvfølgelig ikke røpe alt som kommer til å skje, men vi kan røpe at portalen forflytter Melvin og Adi til en dimensjon der konger, alver, sverd, hundemennesker og magiske krefter er en del av hverdagen.

Ja, også skjer det en slags misforståelse sånn at de to bestevennene får i oppdrag av kongen å bli kvitt en svær, smart, syresprutende og livsfarlig drage på egenhånd. Da er det flaks at Melvin er en selvutnevnt ekspert på både rollespill og drager!
Stian Gulli

Stian Gulli

Stian Gulli, født 1984, er skuespiller, improvisatør og ensemblemedlem ved Nord-Europas største improvisasjonsteater, Det Andre Teatret, i Oslo. Han er utdannet lydtekniker med ti års erfaring fra TV-bransjen og vant Gullruten for beste lyddesign i 2015. Våren 2021 debuterer han med Portalpilotene 1. Det første oppdraget. Les mer

Andre i samme serie

 1. Det første oppdraget
  Det første oppdraget
  Innbundet
  Tilbudspris 191 kr Før 249 kr
 2. Det første oppdraget
  Det første oppdraget
  Ebok
  Tilbudspris 165 kr Før 189 kr

Artikler

Bli kjent med debutant Stian Gulli

Portalpilotene er en leken, actionfylt, litt nerdete og veldig gøyal bok som lar barna får være i et univers der alt er mulig og alt er lov.
Les mer