Blyanten

Velg format

299 kr
Kommer for salg
10.09.2021
ISBN
9788203268342
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2021
ISBN 9788203268342
Format Innbundet
Språk Bokmål
Bokgruppe 431
Emne Billedbøker Vennskap Skjønnlitteratur
Lina har fått en ny blyant! Og ikke en hvilken som helst blyant. Det er faktisk den fineste blyanten i hele verden. Hun gleder seg til å vise den frem til Maya. Lina hermer nesten alltid etter Maya, for hun er så superflink til å tegne. Men i dag kan det jo hende at Maya vil herme etter Lina?
Men når Lina kommer i barnehagen, skjer det som ikke skal skje: Maya bare tar blyanten, uten å spørre. Lina klarer ikke å stoppe henne og hun klarer ikke å be om å få blyanten tilbake. Men kanskje hun klarer å tegne noe som kan hjelpe?


Blyanten er en sjarmerende bokperle om det fine og det vanskelige i å ha en bestevenn. Og om å tegne sin indre tiger! Passer for alle som liker å tegne, og særlig godt for barn fra tre år og oppover.

Emilie Christensen

Emilie Christensen er sanger og låtskriver og medlem av gruppa No. 4. I 2016 kom albumet Henda i været, som de ble nominert til Spellemannsprisen for i to klasser. Hun debuterte som forfatter med bildeboka Henrik flytter (2019), illustrert av Dorte Walstad. For den ble Christensen og Walstad nominert til Kulturdepartementets debutantpris.

Les mer

Anja Dahle Øverbye