Bli med på langlesning av Ishavspirater

Noen bøker er så spennende at de er vanskelige å legge fra seg. Ishavspirater er ei sånn bok, skrevet av svenske Frida Nilsson. Mange har sammenlignet henne med selveste Astrid Lindgren! Nå kan du bli med på felleslesning av Ishavspirater.

Boka handler om Siri som legger ut på en farefull ferd for å redde søsteren sin. Hun er tatt til fange som slave i diamantgruven til Hvithode, piraten som alle er livredde for. Ingen våger å lete etter barna som blir borte. Alle unntatt Siri.

Torgrim Mellum Stene forteller den nervepirrende historien om diamantgruven, den fryktelige piraten og hvor modig og sterk man kan bli når man virkelig må.

For barn fra seks år.

Les mer om arrangementet her

Noen bøker er så spennende at de er vanskelige å legge fra seg. Ishavspirater er ei sånn bok, og den leses nå høyt på Litteraturhuset i Oslo.

Ishavspirater

En liten jente står opp mot de fryktede Ishavspiratene for å redde søsteren sin.

Den dagen piraten Hvithode kidnapper lillesøsteren til Siri, får han en fiende han ikke hadde regnet med. Siri gjør det som ingen andre har turt før henne. Hun legger ut på tur for å finne øya til Hvithode, til tross for at hun er livredd. For hvor redd er vel ikke lillesøsteren, ensom og alene med ishavpiratene?

Kjøp Ishavspirater her

Filed under Barn

Ramler inn i bøker. Ring letemannskapene om dere ikke ser meg på noen timer. Sitter da antakelig fast i en fortelling.