BLI MED PÅ FEST MED UNNI OG ANNE!

Unni Lindell 20 år som krimforfatterUnni Lindell. Foto: Stine Friis Hals

Anne B. Ragde og Unni Lindell er begge bokaktuelle denne høsten. Ikke nok med at de er blant Norges bestselgende forfattere – de er også veldig gode venninner og har begge 30-årsjubileum som forfattere. Det skal vi naturligvis feire og du er invitert! I tillegg kan du bli med i trekningen av en jubileumsbokpakke.

TEKST: Tara

– Dette må feires, sier Anne og Unni, som gleder seg til å møte lesere og fans i Trondheim 8. november og Oslo 16. november.

Vi inngikk en pakt, vi skulle bli bestselgerforfattere, skulle jobbe oss blå, skulle ikke gi oss, men støtte hverandre.

– Vi traff hverandre i en dør på et møte i forfatterforeningen i 1989, forteller Unni. – Det er 27 år siden. Vi var så unge, 32 år, vi hadde begge små sønner, som lignet hverandre. Vi begynte å prate i den døråpningen, om skrivingen og om livene våre. Vi pratet mens vi fant oss et sted å sitte, vi så ingen andre hele den kvelden. Vi delte rom. Vi inngikk en pakt, vi skulle bli bestselgerforfattere, skulle jobbe oss blå, skulle ikke gi oss, men støtte hverandre. Være ærlige, jobbe videre om vi så måtte skrive 50 bøker før noen virkelig «så» oss. – Å snakke om bøkene på en sånn arena er unikt. Skriveprosess, handlingen i bøkene, hva vi har brukt av oss selv i dem. Alt sammen vevet i hverandre og våre ekte liv, som vi har fulgt tett hele veien. Ingen andre vet så mye om Unni som Anne. Ingen andre vet så mye om Anne som Unni, sier de to.

Venninnene lover topp stemning og uforglemmelig underholdning fra scenen når disse to damene inntar podiet. Du kan glede deg til historier fra et langt vennskap og to spennende forfatterskap.

TRONDHEIM: Tirsdag 8. november, Byscenen, Kongens gate 19. Dørene åpner 18.30

OSLO: Onsdag 16. november, Marmorhallen Sentralen (Oslos nye storstue), Øvre Slottsgate 3. Dørene åpner kl. 18.30

Har du lyst til å bli med? Først til mølla-prinsippet ved å sende mail til event@tara.no

Du kan sikre deg plass og en jubileumsbokpakke ved å legge igjen en kommentar på Facebook. Vi trekker en heldig vinner i Trondheim og i Oslo. Skriv i feltet hvor du ønsker å delta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *