Bli kvitt energityvene!

Soplnedgang Foto: Mette Solberg Fjeldheim

Inspirert av kk.no som tipser om boka Energityvene nå i tiden før jul, har vi hentet frem et par eksemplarer vi gir bort – gratis! Trenger du motivasjon til å lete etter og gjøre noe med energityvene i ditt eget liv? For de finnes, i følge forfatterne.

Vinnerne av boken er nå trukket ut – alle fem har fått e-post om at boken er på vei i posten! 

Humøret vårt påvirker hvilke tanker som strømmer på. Følelser er som en magnet for tanker. Er vi glade, er det lett å tenke morsomme tanker og å huske hyggelige episoder. Er vi nedstemte, blir det motsatt; da er det langt lettere å tenke negativt og huske slitsomme og smertefull, triste og pinlige hendelser, står det å lese i Energityvene. Men forfatterne, Torkil Berge, Lars Dehli og Elin Fjerstad, mener at tanker kan påvirkes og her deler de blant annet teknikker for kognitiv tilnærming for påvirkning av egne tanker. En av metodene er det de kaller ABC-modellen:

ABC-modellen

energityveneFor  å endre negative tankemønsktre er det ofte nødvendig med systematisk arbeid. I en vanskelig situasjon, ta denne testen på deg selv:

A – Hva er situasjonen?

B – Hvilke tanker eller bilder farer gjennom hodet?

C – Hvilke følelser dukker opp, hvordan reagerer kroppen og hva gjør du?

D – Finnes det en annen måte å forstå situasjonen på?

Dette skriver kk.no om Energityvene:

Denne boka hjelper deg å identifisere energityvene i livet ditt, og gir deg råd og tips om hvordan du skal komme på beina igjen.

 

Vil du vinne et eksemplar? Legg igjen et svar i kommentarfeltet og vi trekker fem vinnere!

Har du ikke tid å vente på svar? Du finner boka som e-bok her til kr 149,-

9 Comments

 1. Ja, takk! Jeg kunne godt tenke meg å vinne et eksemplar av «Energityvene». 🙂

 2. Beate Juul

  Denne boka tror jeg kunne vært til god hjelp for meg i hverdagen. Jeg ønsker den veldig mye.

 3. Linda Kristiansen

  Denne boka dukket opp i fb-feeden min akkurat da jeg trengte den som mest. Jeg føler meg fanget av energityver og kunne tenkt meg å lese boken.

 4. Siri Bjorstad Hjermann

  God tittel, med det som virkar som eit godt og vetig innhald. Ja takk😀 Eg vil gjerne ha hjelp av ei klok ugle til å fanga desse tjuvane!

 5. Solveig Berntzen

  Det er akkurat det jeg trenger nå som mørket faller på. Ønsker ikke å fengsle noen, men vil mer enn gjerne kvitte meg med energityvene i livet mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *