Et gladord om dagen

Bjørg Thoraldsdottir Livslykke

[dropcap custom_class=»normal»]L[/dropcap]ivet ditt er summen av dine valg. Velg alltid med hjertet og hjertekompasset vil vise deg veien til din livslykke. Lykke er å være tro mot seg selv, og stole på at livet vil deg vel, skriver Björg Thorhallsdottir innledningsvis i sin nyeste bok, Livslykke.

Den sprudlende og livsglade Björg Thorhallsdottir er en av våre aller mest folkekjære grafikere, kjent for si egen evne til å berøre og inspirere mennesker til å leve det livet de egentlig drømmer om.

Nå er hun igjen aktuell med en rikt illustrert bok som inspirerer til nettopp det: å være tro mot seg selv.  Alle vil vi oppleve motgang og medgang i løpet av livet. Som Thorhallsdottir skriver: – Vi opplever det fordi vi lever! Og legger til:

Dans når du tar oppvasken, tramp når du er sint, stå opp for fine deg, og ta en ekstra dans for dem som ikke lenger er her. Elsk, gråt, skrik og elsk, elsk!

Bjørg Thoraldsdottir Livslykke Bjørg Thoraldsdottir Livslykke Bjørg Thoraldsdottir Livslykke Bjørg Thoraldsdottir Livslykke Bjørg Thoraldsdottir Livslykke Bjørg Thoraldsdottir Livslykke Bjørg Thoraldsdottir Livslykke Bjørg Thoraldsdottir Livslykke