Blinddate mellom forfattere og illustratører

Vi i Aschehoug Barn og ungdom er alltid å jakt etter gode, viktige og underholdende fortellinger for barn. Vi leter også etter dere som har lyst til å skrive og tegne dem. Derfor inviterer vi i samarbeid med Sprkbox til blinddate mellom uetablerte illustratører og forfattere.

En blinddate går som kjent ut på å ta sjansen på noen du ikke kjenner fra før. Denne kvelden er blinddaten mellom en som skriver og en som tegner, og målet er å få noen gode idéer.
I løpet av én kveld skal illustratør og skribent jobbe fram ett eller flere barnebokkonsepter med tilhørende skisser. Målet er å utvikle gode idéer som kanskje kan bli bok. Du får sjansen til å snakke med en forlagsredaktør og muligheten til å bli kjent med andre som er opptatt av det samme som deg. Ta sjansen og bli med!

HVOR OG NÅR?
11. februar klokka 18.00 i Aschehougs lokaler på Sehesteds plass i Oslo.
Vi serverer pizza og mineralvann/øl. 

PÅMELDING
Send oss noe du har laget og er stolt av! Det kan være tekst, bilde, hjemmeside, blogg, lyd, sang, Instagram-konto eller lignede. Påmelding med navn, alder og litt informasjon om deg selv sendes til blinddate@aschehoug.no innen 6. februar. Meld deg på tidlig, så det ikke blir fullt!

Vi gleder oss til å høre fra deg!
Velkommen!

Bildene inni hodet. Hvorfor er det viktig at barn leser?

Når så mye av livet vårt tilbringes bak en skjerm, er det viktig å skape noen inntrykk selv. Derfor er det viktig at vi leser!

Tre grunner til at ungdom ikke leser og hva du kan gjøre med det

Skap leselyst med bøker! Vær et godt forbilde og vis at bøker kan være avslappende og en god opplevelse.

Slik blir du et godt leseforbilde for barnet ditt

Hvis du vil at barna skal lese mer må du selv være et godt leseforbilde. Her får du 10 tips som skaper gode lesere hjemme.