Bla i boken

Alt asiatisk

enkelt, raskt og godt

Velg format

Tilbudspris 349 kr Før 399 kr
På lager
ISBN
9788203366000
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Asiatisk mat er populært og godt. Nå kan du servere favoritt-rettene selv også. Elisabeth Le gir deg oppskriftene du trenger for å lage maten hjemme.

Elisabeth Le driver den populære matbloggen Alt asiatisk, hvor hun deler oppskrifter og hemmeligheter fra det sørøst-asiatiske kjøkkenet. Boken inneholder oppskriftene på kjente og klassiske retter som biff chop suey, tom kha gai og vårruller.

Her får du trinn for trinn-oppskrifter på vårruller, bao buns, dumplings og bánh mì. I tillegg får du en fyldig innføring i grunn-ingrediensene i asiatisk matlaging, slik at du kan handle inn de viktigste råvarene og bli kjent med tørrvarer, grønnsaker og krydder. Ingrediensene er tilpasset utvalget i norske butikker.


Gjennom grundig veiledning, og med mange tips og triks, gir Elisabeth Le deg inspirasjon og smaksopplevelser fra Asia - hjemme i ditt eget kjøkken.

Vis info om boka Skjul info om boka

Sider 190
Utgitt 2021
ISBN 9788203366000
Format Innbundet
Språk Bokmål
Bokgruppe 316
Salgsdato 25.02.2021
Emne Asia Kokebøker Faglitteratur
Elisabeth Le

Elisabeth Le

Elisabeth Le (f. 1994) driver den populære bloggen og instakontoen Alt asiatisk. Hun kommer fra Drammen, hvor familien fortsatt bare kaller henne TuTu. Kokeboken Alt asiatisk er hennes første bok.

Les mer

Veslemøy Vråskar