Bla i boken

Alltid mamma

livet med Team Ingebrigtsen
Annen tilknytning:

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203267857
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Hver morgen før hun drar på jobb setter Tone Ingebrigtsen på én av dagens tre klesvasker. På en vanlig hverdag er de fjorten personer rundt middagsbordet hjemme. Drømmen hennes er å sove helt til klokka sju.
Team Ingebrigtsen er en kjempesuksess på TV, og Gjert Ingebrigtsens bok Kunsten å oppdra en verdensmester toppet bestselgerlistene i 2018. Nå kommer vi på innsiden av livet i familien - og blir med inn på hotellrommet rett før et løp, der vinnerskallene får en hårklipp av mamma så de blir fine på TV. Det siste hun sier til dem før de går til konkurranse, er alltid: «Gjør så godt du kan.»

Tone Ingebrigtsen åpner opp om kjærligheten til Gjert og den uvanlige starten på samlivet deres, barneoppdragelsen av de sju helt forskjellige barna og prestasjonspresset på dem som team - i det som både er en helt vanlig og en ekstremt uvanlig familie.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2020
ISBN 9788203267857
Format Ebok
Språk Bokmål
Bokgruppe 851
Salgsdato 09.10.2020
Emne Idrettsutøvere Løping Mødre Faglitteratur Biografier Sandnes

Tone Ingebrigtsen

Tone Ingebrigtsen (f.1970) er bedriftsleder og sjubarnsmamma. Tre av barna hennes har EM-gull på 1500-meter: Henrik, Filip og Jakob. Siden 2016 har NRK filmet familien i dokumentarserien Team Ingebrigtsen. I 2018 kom første boken i serien om familien: Kunsten å oppdra en verdensmester. Les mer

Kristin M. Hauge

Artikler

Mamma Ingebrigtsens adventskalender

I Alltid mamma kommer vi på innsiden av livet i familien Ingebrigtsen. En helt vanlig og en ekstremt uvanlig familie.
Les mer