Bokstoff

Mysteriet Yoga

Mysteriet Yoga

av

Y

oga Sutra er en kunstbok. Den er fylt til randen av vakre fotocollager. Hanne Tharaldsen har latt seg inspirere av yogaens grunntekst: Patanjalis Yoga Sutra. Men hva er egentlig yoga? Og hvorfor skal vi bruke tid på en 2000 år gammel tekst? Som attåpåtil er på sanskrit?

Å furte ihjel et forhold

Å furte ihjel et forhold

av

E

n gang hadde jeg en kjæreste som var altfor god til å furte. Han kunne være utmeldt og fornærmet i over en uke. Jeg visste sjelden hvorfor han furtet, og ethvert forsøk fra min side på å få et svar på det fortvilte spørsmålet: «Hva er det, er det noe jeg har sagt eller gjort?!», ble enten besvart med taushet eller et foraktfullt: «Det vet du best selv!» Den uken han furtet var han sint, avvisende og svarte med enstavelsesord.

Hva om det er vi som må flykte?

Hva om det er vi som må flykte?

av

I

en ikke veldig fjern framtid blir Norges regjering styrtet, Oslo satt i brann og folket tvunget til å flykte på grunn av borgerkrigslignende tilstander. Håvard Syvertsen har skrevet en dystopisk roman fra Oslo i nær fremtid: Hva om vi må flykte? Hva om vi blir «de andre»? Her forteller forfatteren selv historien bak boka Et uoverskuelig mørke.

Stefan Ahnhem: Sveriges nye stjerneskudd!

Stefan Ahnhem: Sveriges nye stjerneskudd!

av

S

tefan Ahnhem erobrer stadig flere lesere, og opplever stor suksess både hjemme i Sverige og i utlandet. Flere utroper han til å være Stieg Larssons og Henning Mankells etterfølger, og nylig gikk han rett inn på topplisten i prestisjetunge Der Spiegel i Tyskland. Mye av suksessen handler om karakteren Fabian Risk, en ganske vanlig fyr vi alle kjenner oss godt igjen i.

10 råd til bestefar – fra bestefar Vegard Vandvik

10 råd til bestefar – fra bestefar Vegard Vandvik

av

H

ør på bestefar! sier Vegard Vandvik. Han er selv bestefar og har utgitt Bestefarboka – en klok og varm bok om alt bestefar kan finne på sammen med barnebarna.

Line Langmo utgir strikkebok!

Line Langmo utgir strikkebok!

av

L

ine Langmo er stylisten bak kjendiser som Tone Damli og Bertine Zetlitz og er kjent for å ha skapt genseren norske jenter er ville etter å strikke. Nå er hun ute med bok med oppskrifter på flere av de trendy genserne og jakkene hun står bak. Og vi er så heldige å få dele en gratis strikkeoppskrift med deg, slik at du selv kan teste både garn, oppskrift og bok!

Sy ditt eget ipad-cover

Sy ditt eget ipad-cover

av

B

itte Hegtun og Cille Poppe står bak vår nyeste DIY-bok med praktiske og enkelt forklarte oppskrifter på ting du kan sy selv. Og vi gir bort en av oppskriftene – helt gratis – så får du sett hvor enkelt det er å imponere med selvlagde gaver!