Å lese

Huden røper deg

Huden røper deg

av

M

ye i livet unndrar seg bevisstheten vår. Psykiske faktorer har en enorm betydning, også psykens innflytelse på kroppslige symptomer. Hva skjer for eksempel med oss når vi er forelsket?

Glitrende Kjærstad

Glitrende Kjærstad

av

I

Berge vrir og vrenger Jan Kjærstad på noen av de største mytene, traumene og arketypene i nyere norsk historie, skriver VG.

Full pupp

Full pupp

av

M

ed over 150 000 følgere fra hele verden på Instagram er det tydelig at Line Severinsen har truffet blink med sine illustrasjoner om svangerskap og småbarnsliv. – Å være gravid er ingen dans på roser. Jeg håper at tegningene mine kan få folk til å le og slappe av, sier Line.

Du er sterkere enn du tror

Du er sterkere enn du tror

av

E

n del av livsreisen handler om å bli kjent med seg selv, og stadig utvikle seg som menneske. Når vi deler med andre, lærer vi også noe om oss selv. Bjørg Thorhallsdottir er klar med Du er sterkere enn du tror.

Brakstart for Helga Flatland

Brakstart for Helga Flatland

av

E

n moderne familie av Helga Flatland markerer starten på bokhøsten, og for en start det er!

Spektakulært helikopterran

Spektakulært helikopterran

av

J

onas Bonnier skildrer kanskje det mest spektakulære ranet i Sveriges historie. I ren James Bond-stil ranet tre maskerte menn et verdidepot i Stockholm ved hjelp av et helikopter.

Fransk krim

Fransk krim

av

P

ierre Lemaitres siste krim er så fransk at du nesten hører skrittene til Maigret i bakgrunnen, skriver Ingvar Ambjørnsen om Camille. Liker du fransk krim, bør du ta en titt på disse forfatterne.