Å bli storesøster

Hvem bor inni magen til mamma? Og hvorfor kan ikke babyen leke med én gang? Og hvorfor kommer alle med presanger og blomster til den lille? Irene Marienborg tar det å bli storesøsken på alvor i ny, nydelig bok om Nora.

Nora har fått en lillesøster! Mamma har vært sliten og ikke orket stort i det siste, men nå som babyen er født vil vel alt bli som før igjen? Når mamma og babyen kommer hjem fra sykehuset er alle opptatt av Lillesøster. Ingen tenker på Nora. Det er urettferdig! Nora blir sint. Heldigvis skjønner både mamma og alle de andre at Nora bare er lei seg. Og så viser det seg at det ikke er så verst å ha blitt storesøster, likevel.

Lyst til å strikke en Nora-dukke, bake solskinnskake eller lage fingerdukker? Ta en tur innom nettstedet Noras Verden for gode ideer.

Sjarmerende Nora

Med bøkene om Nora har Irene Marienborg skapt et helt nytt småbarnsunivers. Gjennom gjenkjennelige hverdagsfortellinger og lekne farger kan du bli med Nora når hun plasker i sølepytter, baker kaker, ser på stjernene, går i barnehagen og lærer nye ting. Fargerikt, lekent og gjenkjennelig for de aller minste.

Les mer om En baby, sier Nora

Finn alle bøkene om Nora her